Zangeres Hannah Mae maakt kans op prestigieuze Vlaamse muziekprijs

Hannah Mae maakt kans om in de prijzen te vallen tijdens de komende uitreiking van de Vlaamse Music Industry Awards, beter bekend als de MIA’s. De zangeres uit Weerdinge is genomineerd in de categorie Hit van het jaar voor het nummer Wat Wil Je, dat ze maakte met de Vlaamse zanger Metejoor.

Mae neemt het onder meer op tegen de Belgische songfestivalhit Because Of You van Gustaph en Erop of Eronder van Pommelien Thijs. De laatste is favoriet om op 24 januari een award mee naar huis te nemen. De zangeres heeft liefst negen nominaties te pakken in de zeventien verschillende categorieën.

Thijs, in Nederland vooral bekend van de hit Nu Wij Niet Meer Praten met Jaap Reesema, is ook geselecteerd voor de prijs voor beste soloartiest. Deze award wordt voor het eerst uitgereikt. Eerder deze maand werd bekend dat de categorieën beste mannelijke artiest en beste vrouwelijke artiest namelijk worden samengevoegd.

Meld je aan voor mijn Nieuwsbrief

Mis nooit meer een beat! Schrijf je in voor exclusieve updates, persoonlijke verhalen, en een uniek kijkje achter de schermen.

Thank you! Your subscription has been received!
Oops! Something went wrong. Please try again.