Biografie

Hannah Mae

Van Nashville naar De Kerkstraat

Hannah Mae (Emmen, 1998) brak eind 2019 door met haar debuutsingle ‘Back To You’. Mede dankzij het gebruik van ‘Back To You’ in een PLUS-commercial werd de single een enorme radiohit, waarmee Hannah veelvuldig te zien en horen was op radio en tv. Daarna ging het snel. Veel optredens en schrijfsessies in o.a. Nashville volgden.

Overstap naar het Nederlandstalige Podium

Hannah Mae heeft in 2022 gekozen de overstap te maken naar Nederlandstalig, en dat bevalt haar erg goed. ‘De Kerkstraat’ en het duet samen met de Vlaamse Metejoor ‘Wat Wil Je Van Mij’, deze laatste song heeft de nummer 2 positie behaald in de Nederlandse Top 40 en heeft tevens 25 weken op nummer 1 gestaan in de Vlaamse Top 30 en haar eerste Buma Award op geleverd.
Ze scoorde ook een enorme hit met het prachtig nummer "Waterdicht" en zal ze dit najaar te zien zijn bij het TV programma Beste Zangers. Sinds eind mei is haar nieuwe single Ik Wil Dat Je Liegt uit. Ook een duet met een Vlaming, Maksim.
Hannah heeft onlangs haar tour in 2025 aangekondigd.

Overstap naar het Nederlandstalige Podium

Voor nu heeft Hannah Mae gekozen de overstap te maken naar Nederlandstalig, en dat bevalt haar erg goed. ‘De Kerkstraat’ en het duet samen met de Vlaamse Metejoor ‘Wat Wil Je Van Mij’, zijn geschreven en geproduceerd met producersduo The Companions en Simon Leferink. Deze laatste song heeft de nummer 2 positie behaald in de Nederlandse Top 40 en heeft tevens 25 weken op nummer 1 gestaan in de Vlaamse Top 30.

Meld je aan voor mijn Nieuwsbrief

Mis nooit meer een beat! Schrijf je in voor exclusieve updates, persoonlijke verhalen, en een uniek kijkje achter de schermen.

Thank you! Your subscription has been received!
Oops! Something went wrong. Please try again.